Kategoriat
Uncategorized

Euroviisujen vedonlyöntikertoimet: katsaus laulukilpailun vedonlyöntiin 2022

Vuoden 2022 Eurovision laulukilpailut järjestetään Italiassa tuttuun tyyliin toukokuun puolivälissä. Ensimmäinen semifinaali järjestetään tiistaina 10. toukokuuta ja toinen semifinaali torstaina 12. toukokuuta. Lauantaina 14. toukokuuta Torinossa voittaja selviää jännittävässä finaalissa PalaOlimpico Arenalla.

Turnaukseen osallistui 40 eri maata, mukaan lukien Armenia ja Montenegro, jotka palaavat kilpailuun tauon jälkeen. Kun useat maat uhkasivat olla osallistumatta viisujuhlaan, ellei Venäjää kielletä, Venäjä potkaistiin pois tapahtumasta. Lopuksi Euroopan yleisradioliitto (EBU) ilmoitti, että Venäjä suljetaan pois Eurovision laulukilpailusta, vaikka se oli aiemmin ilmoittanut toisin ja väitti, että kilpailu on epäpoliittinen.

Menestyykö Suomi tänä vuonna?

Rasmuksen kappale Jezebel on Suomen veto Eurovision laulukilpailuissa. Se voitti 26. helmikuuta järjestetyn UMK-finaalin ylivoimaisesti sekä kansainvälisen tuomariston että yleisön äänestyksen. Euroviisut vedonlyönti käy jälleen hyvin kuumana, kun sekä vedonlyöjät että kisan ystävät lyövät kilpaa vetoa kisan voittajasta ja muista hyvin menestyvistä. Ukraina on ylivoimainen suosikki voittajaksi, ja sen kerroin on tippunut poikkeuksellisen matalaksi.

Eurovision laulukilpailussa voittokerroin ei ole koskaan ollut näin alhainen. Ukrainan kerroin oli jo ennen sodan alkua alhainen, mutta asiantuntijat povaavat Ukrainan saavan myös paljon niin sanottuja sympatiaääniä Venäjän hyökättyä maahan. Rasmus on kokenut bändi, mutta yhtyettä ei ole povattu monessakaan kaaviossa voittajaksi.

Yli 60-vuotinen laulukilpailu

Idolssit ja Voice of Finlandit jäävät hopealle, jos aletaan vertailemaan, mikä laulukilpailu on ollut olemassa pisimpään. Ensimmäiset Eurovision laulukilpailut järjestettiin Sveitsissä vuonna 1956. Kilpailu oli alun perin länsieurooppalainen, mutta entisen itäblokin maat liittyivät siihen vuonna 1994. Vuonna 2015 Australia sai erityisluvan osallistua Eurovision laulukilpailujen 60-vuotisjuhlaan. Vuonna 2016 maan osallistumisoikeutta jatkettiin pysyvästi. Tämä on herättänyt hieman ihmetystä ja hilpeyttä, viittaahan Eurovision nimi vahvasti Eurooppaan.

Eurovision laulukilpailun finaalia seuraa tyypillisesti yli 100 miljoonaa ihmistä. Vaikka Eurovision laulukilpailuihin ei suoraan liity vedonlyöntiä, katsojamäärät ovat niin suuret ja tapahtuma on niin suuri, että myös vuonna 2022 Eurovision -vedonlyönti tulee olemaan varsin suosittua. Kenet veikkaat voittajaksi tänä vuonna? Entä muut maat välierissä ja finaalissa? Yllättääkö Ukraina kaikki muut maat? Tällä hetkellä ehdit vielä asettamaan veikkauksesi ja valmistautumaan uskomattomaan musiikki-iltaan, jossa kilpailijat kilpailevat lahjakkuudesta ja upeasta viihteestä.

Ota huomioon tänä vuonna

Euroviisuja jännitetään ympäri Eurooppaa, kisan seuraaminen kuuluu karjalalaisiin tapoihin, kuin kyproslaisiinkin. Tänä vuonna useat nettikasinot ja vedonlyöntisivustot ovat jälleen satsanneet Eurovision-laulukilpailuun. Monet suosituimmista sivustoista tarjoavat paljon erilaisia vaihtoehtoja, joilla voit lyödä vetoa varsinkin voittajasta ja kärkisijoille sijoittuneista maista.

Eurovision-laulukilpailu on jo pitkään ollut kiehtova vedonlyönnin aihe, mutta tänä vuonna on odotettavissa entistäkin enemmän monella eri rintamalla. Ensinnäkin Venäjän hyökkäys Ukrainaan on sekoittanut kilpailupöydän ja tehnyt Ukrainasta selkeän suosikin. Venäjä sai lopulta odotetusti porttikiellon kisaan, ja Ukrainan kertoimet ovat pudonneet entisestään. Muilla suosikeilla, kuten Ruotsilla ja isäntämaa-Italialla, on niin ikään matalat odotukset.

Varman päälle vai suuret kertoimet?

Eurovision laulukilpailun 2022 finaali ilahduttaa vedonlyönnin harrastajia jälleen kerran, ja viimeistään finaalipäivänä jännitys on ihan tapissaan. Valittavana on 40 eri maata, ja voit valita suosikkisi joko kertoimien tai kappaleen perusteella. Eurovision saakin monet musiikinharrastajat lyömään vetoa, vaikka he eivät muutoin vedonlyöntiä harrastaisikaan.

Tarjolla on lukuisia pelivaihtoehtoja sekä varovaiselle vedonlyöjälle että riskialttiille high rollerille. Voit esimerkiksi lyödä vetoa Ukrainan Top 10 sijoittumiselle, mikäli haluat pelata varman päälle. Jos taas nautit riskinotosta ja haluat metsästää mahdollisimman suuria kertoimia, voit lyödä vetoa esimerkiksi Slovenian tai Pohjois-Makedonian voitosta. Hyvät kertoimet ja loistava viihde tekevät Euroviisuista varmasti yhden vuoden 2022 vedonlyöntikohokohdista. Nyt vielä ennättää laittamaan panokset vaikka vain sen perusteella, mistä kappaleesta pidät eniten.

Mikä on hyvä kerroin Euroviisuissa?

Kuten aiemmin todettiin, Eurovision laulukilpailussa voi pelata monella eri tavalla. Voit pelata ”varman päälle” ja lyödä vetoa vahvan maan sijoittumisesta 10 parhaan joukkoon tai tavoitella suurempia voittoja lyömällä vetoa korkeilla kertoimilla. Euroviisukertoimia, jotka ovat aina ajan tasalla, kannattaa pitää silmällä. Ukrainan kerroin on jo niin alhainen, että sillä ei suurta voittoa voi saavuttaa.  Sen sijaan esimerkiksi Italian ja Ruotsin kertoimet puolestaan vaihtelevat houkuttelevasti noin 3:sta 8:aan.

Ennakkoon heikoimpien maiden kertoimet ovat puolestaan erittäin houkuttelevia, jolloin voiton osuessa kohdalle, pelaajaa hymyilyttää varmasti muukin, kuin hyvä voittajabiisi. Euroviisut ovat loistava vedonlyöntitapahtuma riippumatta siitä, miten haluat pelata. Kun on niin monta maata ja niin paljon lahjakkuutta, yllätyksiä riittää varmasti. Valmistaudu siis nauttimaan show’sta.

Riskitön veto Euroviisuihin

Riskittömät vedot ovat nyt saatavilla myös Eurovision laulukilpailuun. Riskitön veto on veto, jossa et menetä omia rahojasi, jos veto epäonnistuu. Tiettyyn tapahtumaan, kuten Euroviisuihin, liittyvä riskitön veto vaihtelee. Euroviisuista saatetaan tarjota 10 euron riskitön veto tai voit saada riskittömän vedon jopa koko talletuksesi arvosta. Kannattaakin olla tarkkana millaisia tarjouksia eri sivustoilla on ennen kisaa ja hyödyntää tarjous vaikka useammalla kuin yhdellä sivustolla.

Riskittömät vedot myönnetään uusille asiakkaille usein hyvillä ehdoilla kampanjasta ja tervetuliaistarjouksesta riippuen. Riskittömiä vetoja tarjotaan vanhemmille asiakkaille yleensä tapauskohtaisesti, riippuen pelaajan vedonlyöntitottumuksista ja -tavoista. Euroviisujen vedonlyöntimarkkinat kuumenevat Eurovision laulukilpailujen aikaan, sillä Euroviisuvedonlyönti on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Se on johtanut myös siihen, että riskittömiä vetoja tarjotaan tänä aikana entistä enemmän.